середа, 24 лютого 2010 16:35

"Шахтар" хоче довести, що не випадково виграв Кубок УЄФА" - Луческу

"Шахтар" хоче довести, що не випадково виграв Кубок УЄФА" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що перемога в завтрашньому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи над "Фулхемом" і виходом в наступну стадію плей-офф продемонструє невипадковість виграшу донецьким клубом Кубка УЄФА.

"Завтра нас чекає дуже складний матч. Звичайно ж, "Шахтареві" потрібна підтримка стадіону. Вона відчувалася у всіх попередніх іграх Ліги Європи, думаю, це допомагало нам досягати результату. Для нас це дуже важлива гра: ми хочемо продемонструвати, що не випадково минулого року виграли Кубок УЄФА", - сказав М.Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

За словами тренера, після гри в Лондоні були проблеми із здоров"ям у Развана Раца і Луіса Адріано, і поки невідомо чи зможуть вони вийти на поле. Крім того, Луческу підкреслив, що не ставить під сумнів кваліфікацію Андрія П"ятова і не винить його в пропущених голах лондонської гри.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" і лондонським "Фулхемом" відбудеться 25 лютого. Початок гри о 20:00 за київським часом, пряма трансляція на "Першому національному". Перший матч в Лондоні завершився перемогою "Фулхема" з рахунком 2:1.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" хоче довести, що не випадково виграв Кубок УЄФА" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути