пʼятниця, 19 грудня 2008 09:15

"Спартаку" перешкодила виграти двотижнева перерва

Головний тренер московського "Спартака" Мікаель Лаудруп заявив, що на результат матчу його команди з "Тоттенхемом" (2:2) в Кубку УЄФА вплинула двотижнева перерва перед цією грою. За словами Лаудрупа, в другому таймі, коли спартаківці пропустили два голи, вони грали гірше і "підсіли фізично", повідомляє офіційний сайт "Спартака".

Після першого тайму "Спартак" вів з рахунком 2:0, завдяки голам Артема Дзюби, але в другій половині зустрічі "Тоттенхем" відігрався. Голи у ворота московської команди забили Лука Модріч і Том Хаддлстоун. "Спартак" зайняв четверте місце в групі D і не потрапив в 1/16 фіналу Кубка УЄФА.

Лаудруп вважає, що нічию у виїзному матчі з таким клубом як "Тоттенхем" можна назвати непоганим результатом. При цьому тренер відзначив, що у нього залишилася незадоволеність від виступу "Спартака" в Кубку УЄФА. За словами Лаудрупа, досвід, який отримали його футболісти в єврокубкових матчах, стане в нагоді їм надалі.

Зараз ви читаєте новину «"Спартаку" перешкодила виграти двотижнева перерва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути