понеділок, 18 лютого 2008 09:53

"Сокіл" програв "Нафтовику" і другий матч

Київський "Сокіл" двома поєдинками з алмєтьєвським "Нафтовиком" завершив свої домашні матчі в регулярній першості вищої ліги Відкритого чемпіонату Росії.

Обидва поєдинки проходили за однаковим сценарієм. "Сокіл" обидва рази вів в рахунку, але втримати перевагу не вдавалося. У суботньому поєдинку основний і додатковий час завершився внічию 1:1. А булліти точніше кидали "нафтовики".

Другий матч ознаменувався двома масовими бійками в середині другого періоду. Виграли від цього гості, які залишившись в меншості зрівняли рахунок. Потім команди ще раз обмінялися шайбами - 2:2, і все спокійно йшло до овертайму. Але за 3 секунди до кінця третього періоду Олексій Зоткін заробив видалення. А вже в овертаймі гості реалізували чисельну перевагу і вирвали перемогу - 3:2.

Шайби: Цируль (10:39), Дєєв, (35:10 більш.) - Насибуллінн (29:17 менш.), Фролов (50:15 більш.), Валіуллін (60:50 більш.).

Київський клуб з 95 очками займає в турнірній таблиці 5 місце, перший "Дмітров" (109).

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" програв "Нафтовику" і другий матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути