вівторок, 25 грудня 2007 17:01

"Сокіл" знову переграв "Кристал"

Київський "Сокіл" і в другому матчі 20-го туру вищої ліги відкритого чемпіонату Росії переграв саратовський "Кристал", причому з тим же рахунком, що і напередодні - 3:1.

Нечисленні моменти в першому періоді  "Сокіл" не використав (найбільш реальний був на 8-ій хвилині у Олексія Дєєва, коли господарі були в меншості), а за хвилину до його кінця ще й пропустив. Максим Зуєнков виявився найвправнішим на п"ятачку і відправив шайбу мимо Федорова.

Відігралися кияни на початку другого періоду, коли на лавку штрафників відправився Цимбалов. Красиву комбінацію за участі Литвиненка і Малова кидком з "п"ятачка" в дотик завершив Сергій Сьомін.

Початок третього періоду вийшов схожим на попередній: знову видалення у гостей, і знов кияни отримують з нього максимальну вигоду - кидок Олега Благого від синьої лінії потрапив в дев"ятку.

Гості, хвилин за п"ять до кінця періоду, відчувши можливість вивезти з Києва очки, активізувалися, але наша оборона на чолі з Олександром Федоровим вистояла.

За 1.40 гості взяли тайм-аут і випустили шостого польового гравця, але в результаті отримали ще одну шайбу в свої ворота - Євген Пастух вміло підставив ключку під кидок Юрія Гунька, інформує СПОРТ.com.ua

"Сокіл" (Київ) - "Кристал" (Саратов) - 3:1 (0:1, 1:0, 2:0).

"Сокіл": Федоров - Савицький, Срюбко, Бобкін, Харченко, Малов, Черненко, Благой, Аверкін, Пастух, Гунько, Караульщук, Алексюк, Литвиненко, Дяченко, Доніка, Цируль, Сьомін, Дєєв.

Шайби: Сьомін (23.25, більш.), Благой (41.35, більш.), Пастух (19.50) - Зуєнков (19.00).


Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" знову переграв "Кристал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути