середа, 07 липня 2010 18:40

"Сокіл" зберіг в обоймі чотирьох голкіперів

"Сокіл" зберіг в обоймі чотирьох голкіперів

Керівництву "Сокола" вдалося зберегти в своєму складі на наступний сезон всіх чотирьох воротарів команди.

Всі чотири голкіпера, яким керівництво киян запропонувало новий контракт, погодилися продовжити кар"єру в стані 12-кратних чемпіонів України.

Дружині Олександра Сеуканда вдалося зберегти в своїх лавах торішній квартет голкіперів: Михайла Балабана (19 років), Андрія Безхлєбного (20), Ігоря Карпенка (33), Костянтина Симчука (36).

Михайло Балабан не тільки був основним голкіпером біло-синіх у першості країни-2009/10, але й успішно підміняв колег по цеху в основі в матчах білоруської Екстраліги. У ВЧБ Балабан відіграв 366 хвилин (6 матчів) і здобув п"ять перемог. Відсоток відбитих кидків - 91,8.

Андрій Безхлєбний непогано провів минулий сезон у першості України (14 матчів, 30 пропущених шайб, 4 хвилини штрафу) і завоював з командою золоті медалі національної першості.

Через травму титулований Ігор Карпенко зіграв за "Сокіл" лише у 22-х зустрічах ВЧБ і пропустив 43 шайби. За відсотком відбитих кидків у регулярці (92,7) Карпенко завершив чемпіонат на другому місці серед всіх воротарів Екстраліги.

Костянтин Симчук в минулому сезоні провів за "Сокіл" найбільшу кількість матчів-34 (з урахуванням плей-офф). Воротар з досвідом виступів у КХЛ здобув у них 22 перемоги, віддав три передачі і пропустив 71 шайбу. За відсотком відбитих кидків у плей-офф (92,1) Симчук пробився до ТОП-5 кращих голкіперів Екстраліги.

Нагадаємо, що в наступному сезоні київський клуб продовжить виступи у Відкритому Чемпіонаті Білорусі.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" зберіг в обоймі чотирьох голкіперів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути