пʼятниця, 02 липня 2010 11:56

"Сокіл" може проміняти Термінал на АТЕК

"Сокіл" може проміняти Термінал на АТЕК

Існує висока ймовірність, що з нового сезону київський "Сокіл" перебазується на реконструйовану арену в межах Києва. Планується, що домашні матчі відкритого чемпіонату Білорусі столичний гранд буде проводити на АТЕК (колишній каток "Червоний Екскаватор"), що у Святошинському районі з населенням близько 350 тисяч жителів.

"Команда називається "Сокіл-Київ", і виступати вона повинна за місцем прописки, а не в Броварах в 20 кілометрах від столиці, - говорить головний тренер чемпіонів України Олександр Сеуканд. - Сьогодні я разом з першим віце-президентом Сергієм Корабльовим побував з інспекцією на АТЕК, де на власні очі побачили процес реконструкції ковзанки.

Керівництво льодового палацу зацікавлене, щоб "Сокіл" регулярно проводив домашні зустрічі у Святошині, тому пообіцяв підготувати арену до старту білоруської Екстраліги. Як мене запевнили, на АТЕК побудують сучасні роздягальні рівня КХЛ, підготують якісний лід, побудують затишне кафе, VIP-трибуну і встановлять глядацькі крісла приблизно на 1 100 місць. Арена буде відповідати вимогам ФХРБ, включаючи систему відеогол".

Нагадаємо, що на Льодовій арені броварського "Терміналу" "Сокіл" виступав безперервно з 16 січня 2007 року, коли в прем'єрному матчі узяв гору над могильовським "Хімволокном" - 2:0 (Бондарєв, Бобкін).

За матеріалами ХК Сокіл

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" може проміняти Термінал на АТЕК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути