вівторок, 12 лютого 2008 15:54

"Сокіл" може взяти участь в російському аналогу НХЛ

У Росії вирішили створити змагання, схоже на НХЛ, і одним з його учасників може стати київський "Сокіл". Турнір, швидше за все, називатиметься Континентальна хокейна ліга, а брати участь в ній будуть як команди з країн колишнього СРСР (Росія, Україна, Казахстан, країни Балтії), так, в перспективі і з Угорщини, Польщі, а можливо, і інших східноєвропейських країн.

Поки підписано договір про спільну роботу над створенням такої ліги головою Федерації хокею Росії Владиславом Третьяком і головою "Газпромекспорту" Олександром Мєдвєдєвим.

Перспективи українців в цьому змаганні прокоментував тренер київського "Сокола" Олександр Сеуканд: "Перш за все, варто зазначити, що поки тільки підписано договір про наміри. До утворення самої ліги ще далеко. Спонсори, які братимуть участь в цій лізі, дуже серйозні. Це великий капітал. Отже і рівень змагання буде відповідним".

"Складно сказати, чи буде "Сокіл" учасником. Для цієї ліги потрібні серйозні гроші, щоб не просто брати участь, не мріяти, а добиватися результату. Потрібно буде кардинально підсилити склад, крім того вирішити інші важливі питання. Щоб каток був відповідний. У Броварах же, ясна річ, змагання такого рівня не проводитимеш. А помріяти можна", - заявив Сеуканд.

Спорт.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" може взяти участь в російському аналогу НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути