пʼятниця, 24 вересня 2010 09:38

"Шапка Мономаха виявилася для Пучкова надто важкою" - Куніцин

"Шапка Мономаха виявилася для Пучкова надто важкою" - Куніцин

Почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин прокоментував своє рішення відправити у відставку Сергія Пучкова і його асистента Костянтина Поліщука.

"Відразу хочу сказати, що рішення це було непростим. Два роки тому Пучков прийняв команду у складний період, допоміг їй зберегти прописку в прем"єр-лізі. У минулому сезоні під керівництвом Сергія Валентиновича "Таврія" фінішувала шостою в чемпіонаті і зробила справжню сенсацію - виграла Кубок України. Після цього справді історичного для Криму успіху Пучков отримав від керівництва клубу необмежений кредит довіри, йому були створені всі умови для продуктивної і якісної роботи. На жаль, змушений визнати, що шапка Мономаха виявилася для Сергія Валентиновича надто важкою, і випробування славою він не витримав", - вважає пан Куніцин.

При цьому президент клубу зазначив, що є багато питань щодо селекції, яку Пучков замкнув виключно на собі. На його думку, ніхто з десяти новачків, запрошених до "Таврії" цього літа з ініціативи головного тренера, поки себе так і не проявив.

"Сумно, але підготовка до сезону виявилася повністю проваленою: команда практично відразу ж потрапила і у функціональну, і в психологічну яму. Звідси і невпевнена гра в Лізі Європи, і смуга невдач в чемпіонаті прем"єр-ліги, і ранній виліт з розіграшу Кубка країни" , - говорить Сергій Куніцин.

При цьому він вважає, що можливостей виправити ситуацію у Сергія Пучкова було цілком достатньо.

"Незважаючи на гучні вимоги уболівальників відправити Пучкова у відставку, я до останнього вірив його обіцянкам виправити ситуацію, надавав йому один шанс за іншим ... Після п"яти поразок "Таврії" підряд в різних турнірах зволікати з відставкою вже було не можна: ребром стало питання про те, що команду просто потрібно якось рятувати", - продовжує почесний президент сімферопольців.

До найближчої гри команду буде готувати Валерій Петров.

"Пожежним" в третій раз в історії клубу призначено Валерія Петрова. Перш з цією роллю він чудово справлявся. Валерій Павлович - справжній таврієць. В останні роки він працював спортивним директором нашого клубу, добре знайомий з ситуацією в команді, знає можливості всіх гравців", - коментує це призначення Куніцин.

"Зараз, під час сезону, запрошувати в "Таврію" тренера з боку було б як мінімум нерозумно. Тому керівництвом клубу прийнято рішення, що до кінця осінньої частини чемпіонату виконувати обов"язки головного тренера команди буде саме Петров .... "Таврія" виявилася в дуже непростій турнірній ситуації, але я вірю, що справжні вболівальники (а інших у нас немає) неодмінно підтримають команду. Разом - ми сильніші, разом ми подолаємо всі труднощі!", - резюмував Сергій Куніцин.

За матеріалами СК "Таврія"

Зараз ви читаєте новину «"Шапка Мономаха виявилася для Пучкова надто важкою" - Куніцин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути