пʼятниця, 06 серпня 2010 18:58

"Німці завжди залишаються німцями" - Пучков

"Німці завжди залишаються німцями" - Пучков

Головний тренер "Таврії" Сергій Пучков прокоментував підсумки жеребкування плей-офф Ліги Європи. Володар Кубка України зіграє проти "Байєра".

"Підсумки жеребкування нас влаштовують навіть незважаючи на те, що нам випав такий грізний суперник, як "Байєр". На нашу користь те, що чемпіонат Німеччини стартує 22 серпня, і леверкузенці будуть готуватися до першої - домашньої - гри з нами лише в товариських матчах . Також у цієї команди вікові захисники, чим ми, звичайно, спробуємо скористатися.

Задоволений я і тим, що матч-відповідь ми проведемо на своєму полі. З іншого боку, німці завжди залишаються німцями. Вони вміють грати на одному характері. Словом, ми готуємося до дуже важкої боротьби", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні, 6 серпня, у швейцарському Ньоні, слідом за жеребкуванням раунду плей-офф Ліги Чемпіонів, відбулося жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи.

За матеріалами UEFA, Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «"Німці завжди залишаються німцями" - Пучков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути