субота, 24 липня 2010 21:43

"Таврія" здобула першу перемогу в чемпіонаті

"Таврія" здобула першу перемогу в чемпіонаті
Донецькому "Металургу" не вдалося взяти в кримчан реванш за поразку у фіналі Кубка України.

Після поразок від "Металіста" і "Динамо" у "Таврії" не було іншого варіанту, окрім як обігравати "Металург". Донеччани, у свою чергу, хотіли повернути суперникові боржок за фінал Кубка, в якому перемогли кримчани.

У другій за останній час поразці від команди Пучкова хлопці Костова можуть звинувачувати тільки себе. Ще до 10-ї хвилини, коли рахунок відкрив Ковпак, рахунок могли відкрити Шина, Мхітарян і Морозюк, але Постранський та штанги з поперечинами в цей вечір були на боці господарів.

У другій половині гри рятувальниками могли стати Танаса і Зе Соарес, але обидва свої дуелі програвали (вже згаданим голкіперові та каркасу воріт). Зате "Таврія" свій шанс не змарнувала: на 62-й хвилині Ідахор головою вразив ворота Непогодова.

Микола Костов кинув у бій джокерів, і незабаром гості відіграли один м"яч. Але ось зрівняти рахунок "металурги" не зуміли - не в останню чергу "через" Постранського, який на останніх хвилинах блискуче зіграв після пострілу Маріо Сержіо. У підсумку донеччани зазнали першої поразки в новому чемпіонаті.

Прем"єр-ліга, 3-й тур

"Таврія" - "Металург" Д - 2:1

"Таврія": Постранський, Монахов, Кашевський (Шиндер, 26), Маркович, Корнєв, Любенович, Голайдо, Гуменюк, Гігіадзе (Фещук, 71), Ковпак (Галюза, 55), Ідахор.

"Металург" Д: Непогодов, Маріо Сержіо, Воловик, Прийма, Шина, Морозюк, Тейшейра (Лазіч, 65), Годін (Танаса, 46), Зе Соарес, Дашян (Янков, 65), Мхітарян.

Голи: Ковпак (10), Ідахор (62) - Мхітарян (75).

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" здобула першу перемогу в чемпіонаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути