четвер, 21 лютого 2008 10:40

"Шахтар" вступив в боротьбу за Кержакова

Зацікавленість у трансфері російського форварда "Севільї" Олександра Кержакова проявив донецький "Шахтар". Цього не приховує директор клубу Сергій Палкін.

- Дійсно, ми хотіли б бачити Олександра у своїй команді. Зараз чекаємо відповіді від "Севільї". Іспанці висунули непомірні фінансові вимоги - 14 млн. євро. Не забувайте, що купили вони Кержакова більше року тому за чотири мільйони. Виходить, ми повинні переплатити в три рази?

Який вихід? Ми ведемо переговори з агентом Кержакова, що працює в цьому напрямку. Трансферне вікно на Україні закривається в двадцятих числах березня. У нас ще є час.

Особисто із Сашком ми поки не спілкувалися, але його принципова згода грати в "Шахтарі" отримана через агента. Залишається домовитися про особисті умови. Розумію, "Шахтар" не єдиний претендент на Кержакова. Російські клуби мають шанси не менше наших отримати форварда, - заявив Палкін.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вступив в боротьбу за Кержакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути