понеділок, 25 лютого 2008 13:09

"Севілья" отримає за Кержакова 8 мільйонів євро

"Севілья" отримає за Кержакова 8 мільйонів євро

Сьогодні нападаючий збірної Росії Олександр Кержаков повинен прилетіти до Москви, щоб пройти медобстеження в "Динамо", а після цього приєднатися до своєї нової команди на зборі в Голландії.

Питання з переходом з "Севільї" практично вирішене - за станом справ на вчорашній день сторонам залишилося узгодити останні формальності.

За інформацією з іспанських джерел, "Севілья" отримає 8 мільйонів євро, ще два їй дістануться як бонус, якщо Кержаков заб"є за сезон у Росії більше десяти голів. Контракт з "Динамо" розрахований на три роки. Правда, у ньому прописана сума відступних (за деякими даними - 7 мільйонів євро), за яку динамівці зобов"язані відпустити гравця у разі інтересу до нього зарубіжного клубу.

Вже відомо, що в московській команді у Кержакова на спині буде "п"ятірка". Її після закінчення сезону-2007 звільнив Семшов, якому подобаються двозначні номери і тому він вибрав "двадцятку".

Олександр Кержаков поки утримався від інтерв"ю: угода між "Динамо" і "Севільєю" вже є, але на вчорашній день підпису під особистим контрактом гравець ще не поставив.

- Як тільки зроблю це, із задоволенням з вами поспілкуюся, - пообіцяв він кореспондентові "Спорт-Експреса".

- Кержаков - футболіст дуже високого рівня. Проте з початку цього року його голова була зайнята іншими думками. Він постійно думав про пропозиції з інших клубів. Якщо гравець нещасливий у наший команді, треба шукати якийсь вихід із ситуації, - сказав головний тренер "Севільї" Маноло Хіменес.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"Севілья" отримає за Кержакова 8 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути