Ексклюзиви
неділя, 01 квітня 2007 18:39

"Шахтар" втрачає очки в Маріуполі

Донецький "Шахтар" вперше втратив очки в другому колі чемпіонату України. Це сталося в Маріуполі в матчі з місцевим "Іллічівцем". Якраз "Іллічівець" вважається одним з "найзручніших" суперників для команди Мірчі Луческу. В першому колі "Іллічівець" поступився в Донецьку з рахунком 0:6.

Сьогодні команда зібралась і достойно зіграла з одним з лідерів чемпіонату. Відкрив рахунок Іван Кривошеєнко. Він розібрався з Хюбшманом один на один, і зряче пробив в дальню від Шуткова дев"ятку.

"Шахтарю" знадобилось 10 хвилин, щоб відігратися. Справжній капітан Матузалем головою в падінні ввігнав м"яч в сітку після подачі Срни з правого флангу.

На 77 хвилині Срна спровокував Лащенкова на агресивні дії. Гравець "Іллічівця" штовхнув хорвата, який схопився за обличчя та впав на газон. Арбітр показав Лащенкову червону картку.

В меншості "Іллічівець" вистояв і здобув таки дуже важливе очко. Брандао наприкінці матчу у "фірмовому" стилі не використав декілька зручних нагод для взяття воріт.

Тепер у київського "Динамо" є шанс знову збільшити відстань від "Шахтаря" у турнірній таблиці до 4 очок. Для цього киянам треба перемогти в Харкові "Металіст" Мирона Маркевича.

"Іллічівець" - "Шахтар" 1:1 (0:0)

Чемпіонат України з футболу. 20 тур.

1 квітня. Стадіон "Іллічівець"

Арбітр: Сергій Берізка (Київ)

"Іллічівець": Шуховцев, Олефір, Краснопьоров, Лащенков, Мальцев, Єсін, Мазуренко (Малигін, 79), Цихмейструк, Конюшенко, Кривошеєнко (Салатін, 90+3), Акобян (Оберемко, 70)

Головний тренер: Іван Балан

"Шахтар": Шутков, Хюбшман, Чигринський, Дуляй (Левандовскі, 46), Фернандіньйо, Матузалем, Вукіч (Жадсон, 62), Гай, Срна, Брандао, Маріка

Головний тренер: Мірча Луческу

Голи: Кривошеєнко (65), Матузалем (75)

Попередження: Фернандіньйо (26), Акобян (29), Цихмейструк (34), Хюбшман (90+5)

Вилучення: Лащенков (77)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" втрачає очки в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути