вівторок, 19 травня 2009 18:31

"Шахтар" відсудив у "Сарагоси" €12 млн

"Шахтар" відсудив у "Сарагоси" €12 млн
Спортивний арбітражний суд (CAS) поставив крапку в тривалому розгляді між "Шахтарем" і "Сарагосою", зобов"язавши іспанський клуб доплатити гірникам 12 мільйонів євро за трансфер півзахисника Матузалема, який переїхав на Піренєї в 2007 році. CAS встановив, що бразилець розірвав контракт із донецьким клубом, не маючи на те ніяких підстав, повідомляє АР.

Найвищий футбольний орган зобов"язав "Сарагосу" сплатити суму меншу тієї, яку вимагало керівництво ФК "Шахтар" (нагадаємо, раніше "Шахтар" вимагав 25 млн євро). Ще влітку арагонський клуб пропонував гірникам 7 мільйонів, проте "Шахтар" навіть не почав розглядати подібну пропозицію, не бажаючи втрачати свого лідера.

Влітку арагонський клуб пропонував гірникам за Мату 7 мільйонів

Півзахисник, який хотів піти з команди, звернувся до ФІФА з аргументом у вигляді 17 статті, яка свідчить, що гравці, старші 27 років, відіграли в команді три роки можуть розірвати контракт в односторонньому порядку, а арбітражний комітет ФІФА на відповідному засіданні оголосить суму компенсації, яку слід сплатити клубу, куди перейде гравець.

Представники "Шахтаря" були упевнені в правильності своєї точки зору, і розраховували, що "Сарагоса" сплатить потрібні 25 мільйонів євро.

sport-express.ru, newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" відсудив у "Сарагоси" €12 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути