середа, 19 вересня 2007 08:25

"Шахтар" розпочинає Лігу чемпіонів з перемоги

Вчора донецький "Шахтар" провів перший матч у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів. Вдома він приймав шотландський "Селтік".

"Гірники" уже в дебюті зустрічі забили два голи, які, у підсумку, і принесли їм перемогу. На 5-й хвилині Фернандіньо віддав чудовий пас на Брандао, а той холоднокровно відправив м"яч у сітку воріт суперника. А ще за три хвилини після навісу Развана Раца Крістіано Лукареллі. подвоїв рахунок.

"Шахтар" і надалі продовжував атакувати і мав кілька непоганих можливостей забити. Йшов вперед і "Селтік". Однак жодній з команд так і не вдалося більше відзначитися.

Домашня перемога дозволила "гірникам" очолити турнірну таблицю у групі D. Слідом йде "Мілан", який вдома обіграв "Бенфіку 2:1.

"Шахтар" - "Селтік" - 2:0 (2:0)

Арбітр: Альберто Ундиано Мальенко (Испания)

"Шахтар": Пятов, Хюбшман, Кучер, Фернандіньо (Дуляй, 86), Жадсон (Кастільо, 65), Ілсіньо, Левандовскі, Брандао, Рац, Срна, Лукареллі (Гладкий, 70)

"Селтік": Боруц, Нейлор, Г. Колдуелл, С. Браун, Веннегоор оф Хесселінк (Журавскі, 85), Хартлі, Уілсон, Донаті, Накамура (Макгіді, 65), Макдональд (Кіллен, 68), Макманус

Голи: Брандао (5), Лукареллі (8)

Попередження: Браун (17), Срна (30)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" розпочинає Лігу чемпіонів з перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути