четвер, 26 липня 2007 11:11

"Шахтар" подає в ФІФА позов на Матузалема. Останній дебютує в "Сарагосі"

Вчора, 25 липня, футбольний клуб "Шахтар" направив позовну заяву в Комітет із статусу футболістів ФІФА, інформує www.football.ua.

У ній клуб просить зобов"язати футболіста Франселіно Матузалема виплатити як компенсацію за одностороннє розірвання контракту 25 мільйонів євро, а також зобов"язати испанскую"Сарагосу" бути солідарно відповідальною перед "Шахтарем" за виплату цієї суми.

"Шахтар" просить Комітет ФІФА накласти відповідні санкції на "Сарагосу" за порушення статті 18.3 Правил ФІФА "Про статус і трансфер гравців" (підбурювання клубом футболіста до розірвання контракту в односторонньому порядку). Тому, як і заявлялося раніше, "Шахтар" поводився з позовною заявою у ФІФА.

"Шахтар" 19 липня направив в адресу клубу "Сарагоса" вимогу про виплату 25 мільйонів євро компенсації за розірвання Матузалемом свого контракту в односторонньому порядку. У листі "Шахтар" пропонував "Сарагосі" в триденний термін перерахувати вказану суму, проте відповіді клуб не отримав до цих пір.

Матузалем вже встиг дебютувати у складі своєї нової команди. "Сарагоса" в контрольному матчі з рахунком 12:0 обіграла  іспанський клуб "Болтан" і бразильський півзахисник своєю грою справив на присутніх дуже сильне враження.
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" подає в ФІФА позов на Матузалема. Останній дебютує в "Сарагосі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути