пʼятниця, 20 липня 2007 10:03

Луческу: "Сарагоса" не мала права представляти Матузалема

Вчора "Шахтар" провів перше у новому сезоні відкрите тренування. Під час нього головний тренер команди Мріча Луческу приділив увагу журналістам і відповів на їхні питання, повідомляє офіційний сайт "гірників".

- Робимо усе можливе, щоб новачок команди Крістіано Лукареллі якомога швидше набув своєї найкращої форми. Вранці він працює індивідіуально, після обіду займається разом з усіма. Не можемо відділити його від решти команди. Та й не повинні цього робити. Йому потрібно якомога швидше знайти взаєморозуміння з партнерами, - розповідає Луческу. - Щодо Матузалема, то він сам обрав складний шлях. Мату написав лист у клуб, у якому виразив сої емоції і враження від перебування тут. У нього немає ніяких претензій. Він визнає, що комфортно тут почувався. Але потрібно враховувати, що в сучасному футболі гравці рідко затримуються в одному клубі більше трьох років. Зазвичай це стосується лише тих футболістів, які є символами своїх команд і захищають кольори грандів європейського футболу. Ті три роки, що Матузалем провів у "Шахтарі", він виділявся своєю грою і виконував контрактні зобов"язання. Вважаю, що "Сарагоса" у даній ситуації повинна була поводитися більш професійно. Саме іспанський клуб впливав і на Матузалема, і на його агента. Все що я можу, це побажати Мату успіху і здоров"я, щоб він проявив себе найкращим чином. Але ще потрібно подивитися, якою буде розв"язка цієї історії. Хоча розумію, що повернення не буде.

Луческу також зазначив, що "Сарагоса" не мала права представляти гравця, у якого на руках діючий контракт з іншим клубом.

- Навіть самий великий клуб не може собі такого дозволити. Іспанці повинні були почекати остаточного рішення ФІФА з цього питання, і лише потім, озвучивши усі документи, представляти його.

Зараз ви читаєте новину «Луческу: "Сарагоса" не мала права представляти Матузалема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути