четвер, 19 липня 2007 12:28

"Шахтар" буде судитись з Матузалемом і обов"язково доб"ється справедливості

Сьогодні, 19 липня, донецький "Шахтар" на своєму офіційному сайті прокоментував повідомлення колег з іспанської "Сарагоси" про те, що гравець гірників Франселіно Матузалем став гравцем клубу Прімеро, повідомляє www.champion.com.ua.

- Футбольний клуб "Шахтар" зробив усе можливе, щоб Матузалем залишився в команді, неодноразово виявляючи свою зацікавленість у послугах цього футболіста. Ми завжди дотримувалися цивілізованих методів у переговорному процесі із подальшої долі Матузалема, однак гравець, агенти гравця і його новий клуб вирішили піти шляхом, що не має нічого спільного з правилами "fair-play".

На даний момент на адресу "Шахтаря" не надходило ніяких офіційних запитів від "Сарагоси", але, у будь-якому випадку, ми готуємося до судового розгляду, а яке буде покарання для клубу і футболіста, що утік, ухвалить Палата із вирішення суперечок ФІФА й Арбітражний суд у Лозанні.
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" буде судитись з Матузалемом і обов"язково доб"ється справедливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути