четвер, 17 грудня 2009 13:49

"Шахтар" буде скидати "секонд-хенд" - гравців у "Зорю"

"Шахтар" буде скидати "секонд-хенд" - гравців у "Зорю"

За даними видання "Блік", ціла група гравців донецького "Шахтаря" може поповнити ряди "Зорі" у період зимового антракту.

Після зміни власника луганська "Зоря", судячи з усього, починає нове життя. Новий господар луганського клубу Євген Геллер хоче створити амбітну команду, перед якою не стояло б завдання  збереження прописки в Прем"єр-лізі.

За даними "Блик", вже на початку січня склад "Зорі" можуть поповнити відомі в Україні футболісти. Мова йде про нападників донецького "Шахтаря" Руслана Фоміна і захисника "гірників" Володимира Єзерського.

Учора Gazeta.ua повідомляла, що до Луганська можуть відправитися також Ігор Дуляй і Олександр Гладкий.

Гладкий в цьому сезоні неодноразово піддавався критиці з боку Мірчі Луческу і президента Рината Ахметова. Який повернувся з оренди Руслан Фомін тільки в останніх матчах зміг вразити наставника "Шахтаря", а колись гравець збірної України Володимир Єзерський і давно втратив місце в основному складі.

У самій "Зорі" цю інформацію ніяк не коментують. Поки клуб офіційно "підписав" нападаючого запорізького "Металурга" Сергія Сілюка. Вирішено, коли і де "Зоря" проведе зимове міжсезоння - всі три збору пройдуть в Туреччині. Визначено "Зоря" відправиться туди з новим наставником. За даними видання, керувати луганчанами буде екс-тренер запорізького "Металурга" Анатолій Чанцев. А допомагати йому буде Юрій Вернидуб.

Блик, Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" буде скидати "секонд-хенд" - гравців у "Зорю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути