четвер, 21 січня 2010 11:58

"Керівництво "Барселони" серйозно розраховує на мене" - Чигринський

"Керівництво "Барселони" серйозно розраховує на мене" - Чигринський

Захисник збірної України Дмитро Чигринський має намір завоювати місце в основному складі свого клубу - іспанської "Барселони".

"У плані адаптації в "Барселоні" все вийшло більш ніж нормально, - цитують Чигринського "Известия в Украине". - Одноклубники мене добре прийняли. Атмосфера в клубі чудова. Керівництво клубу дало мені зрозуміти, що серйозно розраховує на мене. Звичайно, я усвідомлюю те, що далі все залежатиме від мене самого.

Я прагнутиму якнайшвидше порозумітися зі всіма партнерами по команді. Цілі перед собою в "Барселоні" ставлю максимальні - виграти більше трофеїв у футболці цього великого клубу і стати основним гравцем в обоймі тренера Хосе Гвардіоли".

Окремою проблемою для Чигринського на даному етапі є іспанська мова, якою український легіонер поки що не оволодів. "Основні слова і вислови вивчив, але чесно кажучи, поки не так швидко виходить, як хотілося. Зупинятися не збираюся, і за допомогою перекладача пізнаю ази іспанської", - відзначив захисник.

"Барселона" на початку минулого тижня вилетіла з Кубка Іспанії, поступившись "Севільї". Це перший трофей, який програв тренер "Барси" Пеп Гвардіола. Зате в чемпіонаті найкращий клуб світу обіграв кубкового кривдника без проблем — 4:0. Чигринський не потрапив до заявки на матч.

За матеріалами Динамио Киев от Шурика, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Керівництво "Барселони" серйозно розраховує на мене" - Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути