субота, 21 листопада 2009 15:13

"Рубін" вдруге поспіль став чемпіоном Росії

"Рубін" вдруге поспіль став чемпіоном Росії

Казанський "Рубін" виграв чемпіонат Росії з футболу.

Це стало зрозуміло після закінчення матчу московських "Спартака" та ЦСКА. "Спартак" поступився "армійцям" із рахунком 2:3 і тим самим позбувся навіть теоретичних шансів наздогнати "Рубін". Таким чином, казанці вдруге поспіль стали чемпіонами країни.

За два тури до кінця чемпіонату Росії "Рубін" випереджав "спартаківців", які займають друге місце, на чотири очки. "Спартаку", щоб зберегти шанси на чемпіонство, треба було обіграти ЦСКА і при цьому розраховувати на те, що "Рубін" на своєму полі не виграє у пітерського "Зеніта".

У матчі з ЦСКА "спартаківці" відкрили рахунок вже на сьомій хвилині - з пенальті відзначився Алекс. Наприкінці першого тайму Алан Дзагоєв зрівняв рахунок, а на початку другої половини гри Томаш Нецид вивів армійців уперед.

На 64-й хвилині зустрічі в складі "Спартака" відзначився Веллітон. А остаточний рахунок матчу було встановлено на 88-й хвилині, коли Томаш Нецид завдав дальнього удару, і від рук голкіпера "Спартака" Сослана Джанаева м"яч потрапив у ворота.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" вдруге поспіль став чемпіоном Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути