четвер, 18 березня 2010 09:52

"Російський паспорт стане для Алієва шлагбаумом на шляху до збірної" - Стороженко

"Російський паспорт стане для Алієва шлагбаумом на шляху до збірної" - Стороженко

Перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко дав вичерпний коментар щодо ситуації з прийняттям українським півзахисником московського "Локомотива" Олександром Алієвим російського громадянства та подальшими перспективами футболіста в збірній України.

"Алієв вважає себе українцем, у нього відповідне громадянство. Але в той момент, коли футболіст отримає російський паспорт, він може забути про можливість зіграти за збірну України, тому що в головній команді країни можуть виступати виключно її громадяни, - цитує Стороженко" Спорт-Експрес в Україні ". - Висловлюючись метафорично, півзахисник сам поставить шлагбаум перед своїми перспективами в національній команді".

"Що ж стосується слів наставника "Локомотива" Юрія Сьоміна про те, що російський паспорт не завадить Алієву виступати в збірній України, то Юрій Павлович погано знає законодавство нашої країни, що виключає ймовірність подвійного громадянства будь-якого з його суб"єктів. Найсвіжіший приклад - голкіпер донецького" Металурга "Володимир Дишленкович. Після отримання українського паспорта воротар позбувся можливості представляти сербську збірну і не поїде на чемпіонат світу в ПАР".

Нагадаємо, що екс-гравець київського "Динамо" Олександр Алієв перейшов до московського "Локомотива" цієї зими. Термін контракту Олександра складає три роки. Сумма трансферу гравця склала 8 млн. євро.

За матеріалами terrikon, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Російський паспорт стане для Алієва шлагбаумом на шляху до збірної" - Стороженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути