Ексклюзиви
неділя, 14 березня 2010 16:07

Алієв дебютував у "Локомотиві" з поразки

Алієв дебютував у "Локомотиві" з поразки

У 1-му турі російської Прем"єр-ліги казанський "Рубін" обіграв московський "Локомотив", у складі якого дебютував екс-гравець київського "Динамо" Олександр Алієв - 2:0.

М"яч опинився у воротах "Локо" вже на 9-й хвилині. Проте гол, забитий зі штрафного еквадорським хавбеком "Рубіна" Крістіаном Нобоа не було зараховано. Під час удару Олександр Бухаров учинив напад на бразильського голкіпера гостей Гільєрме і збив його з ніг.

Надалі обидві команди мали по кілька можливостей відкрити рахунок, але залишалися горіти нулі на табло аж до 87-ї хвилини, коли "Рубін" забив вже за всіма правилами. Півзахисник Андрій Горбанець, який вийшов на заміну обіграв одного з суперників і відправив м"яч у ворота ударом зовнішньою стороною стопи. Ну а незабаром перевагу господарів збільшив Олександр Бухаров, який замкнув простріл Фатіха Текке.

Олександр Алієв провів на полі весь матч, але запам"ятався лише тим, що міняв бутси по ходу поєдинку.

Нагадаємо, що Олександр Алієв перейшов у московський клуб з київського "Динамо" у лютому нинішнього року. Контракт з гравцем розрахований на три роки. Сума трансферу склала 8 млн. євро.

Чемпіонат Росії, 1-й тур

"Рубін" - "Локомотив" - 2:0 (0:0)

Голи: 1:0 - Горбанец (87), 2:0 - Бухаров (90).

"Рубін": Рижиков, Баляйкін Орєхов, Навас, Фігуераc, Муравськи, Нобоа, Караденіз, Галіулін (Текке, 25, Натхо, 90 +3), Каса (Горбанець, 77), Бухаров.

"Локомотив": Гільєрме, Кузьмін, Асатіані, Сєнніков, Янбаєв, Тарасов, Дуймовіч, Одемвінгі (Глушаков, 81), Алієв, Сичов, Траоре.

Попередження: Тарасов (27), Дуймовіч (63), Нобоа (67).

За матеріалами turnir.com.ua, championat.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Алієв дебютував у "Локомотиві" з поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути