вівторок, 16 березня 2010 16:17

Сьомін вважає, що російський паспорт не завадить Алієву грати за збірну України

Сьомін вважає, що російський паспорт не завадить Алієву грати за збірну України

Наставник московського "Локомотива" Юрій Сьомін дав оцінку дебюту Олександра Алієва в чемпіонаті Російської Прем"єр-ліги, а також прокоментував можливу зміну громадянства екс-динамівцем.

Зокрема Юрій Павлович зазначив, що дебютував Алієв досить непогано, але потенціал свій реалізував десь відсотків на 70. При цьому створив по ходу матчу два-три хороших моменти, був у нього в активі непоганий штрафний, після якого "залізничники" могли і повинні були забити.

Позиція, на якій він грав у матчі з "Рубіном", багато в чому вимушена, Алієв не буде до неї жорстко прив"язаний. Також наставник "Локомотива" відзначив, що поле було досить складне, і Олександру як гравцю технічному, нелегко було реалізуватися в таких умовах.

Найперша задача Олександра - стати центром взаємодії захисту і атаки, об"єднати ці обидві лінії в гармонійне поєднання. Поки, на даний момент він з цим справляється непогано, але через те, що Алієв був травмований, ігрової практики йому не вистачає.

Юрій Сьомін зазначив, що в плані людських взаємин в новому колективі питань і претензій до нього немає. Він чудово влився в команду.

Щодо російського паспорта - процес вже практично завершено, незабаром Олександр його отримає і не буде вважатися легіонером. Він народився в Росії, тому має на це право. Разом із тим Сьомін упевнений, що на його кар"єру в збірній це жодним чином не вплине - як він грав, так і буде грати за українську команду. "Це клубні справи", - підкреслив Юрій Павлович.

Водночас нагадаємо, що подвійне громадянство в Україні заборонено.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «Сьомін вважає, що російський паспорт не завадить Алієву грати за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути