вівторок, 19 лютого 2008 11:26

"Реджина" звинуватила "Челсі" у викраденні юного гравця

В понеділок на офіційному сайті "Реджини" було опубліковано заяву президента клубу Паскуале Фоті, в якому він звинуватив "Челсі" в порушенні міжнародних норм.

Італійський клуб стверджує, що лондонці в обхід діючих правил вели переговори з юним захисником команди Вінченцо Каміллері. "Реджина" заборонила "Челсі" вести переговори зі своїм вихованцем, вказавши на той факт, що йому ще не виповнилося шістнадцяти років.

"Врешті-решт, Франк Арнесен і Карло Джакомуцці добилися свого підступним шляхом. Вони прибули на вертольоті Абрамовича в спортивний центр "Санта Агата" і пообіцявши великі гроші відвезли з собою молодого футболіста", - сказано в заяві.

На сьогодні Каміллері зі своєю матір"ю знаходиться в Лондоні, де повинні бути узгоджені деталі його особистого контракту. З метою захисту своїх прав і отримання компенсації "Реджина" має намір звернутися до УЄФА і італійської федерації футболу.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «"Реджина" звинуватила "Челсі" у викраденні юного гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути