вівторок, 14 липня 2009 17:58

"Реал" продав Хунтелара "Штутгарту"

"Реал" продав Хунтелара "Штутгарту"

Мадридський футбольний клуб "Реал" домовився з німецьким "Штутгартом" про продаж нападаючого збірної Голландії Класа-Яна Хунтелара. Про це пише іспанська газета Marca. "Штутгарт" заплатить за гравця 20 мільйонів євро, але "Реал" отримає лише 13 мільйонів. Ще сім мільйонів дістануться колишньому клубу Хунтелара - амстердамському "Аяксу".

"Реал" купив Хунтелара в грудні 2008 року за 20 мільйонів євро. За умовами угоди з "Аяксом", у разі продажу гравця в іншу команду "Реал" виплатить голландцям сім мільйонів євро. Причому ця сума не залежить ні від ціни гравця, ні від числа забитих голів або матчів, проведених за "Реал".

Якщо інформація про перехід до "Штутгарту" підтвердиться, Хунтелар стане першим гравцем, який залишить "Реал" в поточне міжсезоння. Раніше керівники мадридського клубу говорили, що планують продати від п"яти до дев"яти футболістів. Вважається, що, окрім Хунтелара, мадридський клуб можуть залишити і решта голландців - Веслі Снайдер, Рафаель вандер Варт, Руд ван Ністелрой і Ройстон Дренте.

Як відзначає Marca, "Реал" втратить гроші на продаж Хунтелара, але заощадить 17,5 мільйонів євро, які футболіст повинен був отримати за умовами свого контракту за п"ять років гри в мадридському клубі.

У чемпіонаті Іспанії сезону-2008/09 Хунтелар провів 20 матчів і забив вісім голів. Не дивлячись на непогані статистичні показники, Хунтелар в "Реалі" вважається одним з головних кандидатів на продаж влітку 2009 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Реал" продав Хунтелара "Штутгарту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути