неділя, 08 серпня 2010 14:38

"Реал" переміг команду Бекхема

"Реал" переміг команду Бекхема

Мадридський "Реал" обіграв команду американської Головної ліги футболу (MLS) "Лос-Анджелес Гелаксі". Зустріч відбулася в суботу, 7 серпня (вранці 8 серпня по Москві), і завершилася перемогою іспанського клубу з рахунком 3:2.

Матч проходив у рамках передсезонної підготовки "Реала" в США - у таких зустрічах кількість замін не обмежена, і тому по ходу гри тренери обох команд змінили практично всіх гравців.

У першому таймі гру контролювали американці і ще до перерви їм вдалося забити два голи. У другому таймі тренер "Реала" Жозе Моурінью випустив на поле інший склад, якому вдалося нав"язати боротьбу американської команди.

Спочатку мадридці зрівняли рахунок завдяки двом голам форварда збірної Аргентини Гонсало Ігуаїна. А в другій половині тайму новачок "Реала" Педро Леон забив третій м'яч і приніс своїй команді перемогу.

Відзначимо, в другому таймі на полі з"явився лідер мадридського клубу Кріштіану Роналду, однак забитим м"ячем відзначитися не зміг, хоч і став автором гольової передачі і ряду небезпечних ударів.

У складі "Лос-Анджелес Гелаксі" у стартовому складі вийшов лідер збірної США Лендон Донован. На його рахунку один гол, забитий з пенальті. Зірка американської ліги Девід Бекхем у складі каліфорнійської команди не з"явився через травму.

Матч проти "Лос-Анджелес Гелаксі" став другим для "Реала" в рамках підготовки до сезону 2010/2011. Раніше срібний призер минулого чемпіонату Іспанії зіграв з мексиканською "Америкою" і виграв також з рахунком 3:2.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Реал" переміг команду Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути