вівторок, 03 серпня 2010 12:32

Мадридський "Реал" зацікавився гравцем української першої ліги

Мадридський "Реал" зацікавився гравцем української першої ліги

Як виявилося, мадридський "Реал" цікавиться не лише зірками першої величини, але й активно продовжує пошуки перспективних футболістів, які можуть заявити про себе в майбутньому, у всіх куточках планети. Однією зі знахідок мадридських скаутів став гравець команди першої ліги "Кримтеплиця", нападаючий з Кот-д"Івуара, 23-річний Сулейман Діабі.

Відеофрагменти гри футболіста вже встиг подивитися сам Жозе Моуріньо і високо оцінив здібності Сулеймана. Більш того, стало відомо, що для перегляду івуарійця скаути королівського клубу прибудуть до Молодіжного 9 серпня. Саме в цей день відбудеться гра 4 туру першої ліги "Кримтеплиця" - "Львів".

Головний тренер команди Олександр Севидов прокоментував цю інформацію

"Так, я чув про те, що 9 серпня прибудуть представники великого іспанського клубу. Більш точної офіційної інформації про мету їхнього візиту, а також про якого гравця йде мова, я не володію, тому не буду поспішати з коментарями, хоча, безумовно, здогадуюся про кого йде мова. У будь-якому випадку, ми б хотіли залишити його у своїй команді, але ви самі розумієте, що коли мова заходить про такі клубі як "Реал" або "Барселона", ми не зможемо гравця втримати", - відзначив тренер.

Ми також спробували зв"язатися з самим гравцем, але Сулейман Діабі від коментарів поки що відмовився і попросив не відволікати його від підготовки до гри з клубом "Львів".

Сулейман Діабі народився 10 вересня 1987 у Кот-д"Івуарі. Почав кар"єру на батьківщині. В "Кримтеплиці" з 2008 року. Діабі - перший легіонер в історії "Кримтеплиці", який встиг за короткий час стати улюбленцем місцевих уболівальників. У січні 2009 року вже був на перегляді в клубі прем"єр-ліги України, львівських "Карпатах", під час перегляду контракт з клубом не підписав і повернувся в "Кримтеплицю".

До десятиріччя "Кримтеплиці" офіційний сайт номінував його на звання "Кращий футболіст десятиріччя", тоді він посів 5 місце. Про інтерес з боку європейського клубу раніше не повідомлялося.

За матеріалами podrobnosti.ua

Зараз ви читаєте новину «Мадридський "Реал" зацікавився гравцем української першої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути