понеділок, 05 травня 2008 11:49

"Реал" достроково став чемпіоном Іспанії

У чемпіонаті Іспанії з футболу за три тури до фінішу визначився переможець. 31-й раз у своїй історії золоті медалі виграв мадридський "Реал". У матчі 35-го туру королівський клуб на виїзді обіграв одного з аутсайдерів турніру "Осасуну" з рахунком 2:1, набрав 78 очок і став недосяжним для конкурентів, повідомляє видання Marca.

Ключовими в цій грі стали завершальні десять хвилин зустрічі. На 82-й хвилині у ворота "Реала" арбітр призначив пенальті, який реалізував півзахисник господарів поля Франсиско Пуньяль. Проте через п"ять хвилин голландський хавбек мадридської команди Ар"єн Роббен ударом головою відновив рівновагу, а за хвилину до фінального свистка аргентинець Гонсало Ігуаін забив переможний гол і приніс своїй команді чемпіонський титул.

"Реал" увесь другий тайм грав удесятьох, оскільки на 46-й хвилині вилучили центрального захисника гостей Фабіо Каннаваро.

Визначилися в чемпіонаті Іспанії дві з трьох команд, які покинуть елітний дивізіон, - це "Леванте" і "Мурсія". У зоні вильоту знаходяться також "Рекреатіво", "Осасуна", "Сарагоса", "Валенсія", "Вальядолід" і "Хетафе".

Зараз ви читаєте новину «"Реал" достроково став чемпіоном Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути