пʼятниця, 18 грудня 2009 12:07

"Пропозиція Суркіса досить спокуслива" - Луческу

"Пропозиція Суркіса досить спокуслива" - Луческу

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про матч з "Партизаном", а також відзначив, що хотів би уникнути дуелі з румунською командою "Уніря" в ході плей-офф Ліги Європи.

- Поле в Бєлграді було просто нестерпним - я зранку того дня навіть думав не виводити команду на матч. Ми пропустили гол через помилки, потім домінували, але забити не змогли. Для "Партизана" цей матч був важливіший, ніж для нас. Нам важливо було зайняти перше місце, і ми його зайняли.

Хочеться пройти в Лізі Європи якнайдалі. Не знаю, чи вийде як в минулому сезоні, але ми постараємося. Чесно кажучи, я вважав за краще б не зустрічатися на цьому шляху з "Унірю", тому що в цьому випадку команда-суперник в основному налаштовується проти мене, я б хотів цього уникнути, - цитує Містера Prosport.

Наприкінці Луческу відповів на питання про своє запрошення в збірну України: "Пропозиція досить спокуслива, але президента "Шахтаря" не влаштовує поєднання. Поживем-побачим", - сказав Містер.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Пропозиція Суркіса досить спокуслива" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути