Ексклюзиви
вівторок, 01 червня 2010 13:48

"Про збірну Норвегії мені нічого не відомо" - Бойко

"Про збірну Норвегії мені нічого не відомо" - Бойко

Воротар київського "Динамо" Денис Бойко поділився очікуваннями від завтрашнього товариського матчу між збірними України та Норвегії, який відбудеться в Осло.

Нагадаємо, динамівський голкіпер поряд з шістьма іншими гравцями молодіжної збірної України одразу після відбірного поєдинку з "молодіжкою" Мальти (3:0) був залучений у національну команду для підготовки до гри з норвежцями.

"Робота в таборі молодіжної збірної була не надто складною. У звичайному режимі підтримували форму, тому сьогоднішній стан оцінюю як оптимальний, - цитує Бойка "СЕ в Украине". - У відпустці, правда, досі не побували. Але це не біда.

Після матчу з Норвегією і до початку збору з "Динамо", в якому продовжу кар'єру, ще буде днів десять для відпочинку. Що стосується майбутнього матчу з Норвегією, то про суперника, в принципі, мені нічого не відомо. Зі складу команди також навскидку нікого не назву. Можу згадати хіба що Кар'ю. Думаю, як і всі європейські команди, збірна Норвегії добре укомплектована.

Збірна Норвегії асоціюється з силовим футболом, з грою на "другому поверсі". У самому двобої, можливо, буде більше боротьби, ніж осмислених дій. Але більш конкретно про суперника поговоримо вже безпосередньо перед матчем".

Крім Бойка Маркевич викликав голкіпера Антона Каніболоцького, захисника Ярослава Ракицького, півзахисників Тараса Степаненка та Андрія Ярмоленка, а також нападаючого Романа Зозулю.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, "СЭ в Украине"

Зараз ви читаєте новину «"Про збірну Норвегії мені нічого не відомо" - Бойко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути