пʼятниця, 12 лютого 2010 15:34

"Поява української версії офіційного сайту УЄФА - явище безпрецедентне" - Суркіс

"Поява української версії офіційного сайту УЄФА - явище безпрецедентне" - Суркіс

Напередодні жеребкування відбірного турніру Євро-2012 минулої п"ятниці на оновленому офіційному сайті УЄФА з"явилася українська і польська мовні версії. Таким чином, відтепер Європейський футбольний союз, членами якого є 53 країни Старого світу, "спілкується" з любителями футболу на 12 мовах (9 з них європейських і 3 - азіатських). Цей факт прокоментував президент ФФУ Григорій Суркіс:

- Для міжнародних організацій такого глобального масштабу, як УЄФА, поява української версії офіційного інформаційного продукту - явище безпрецедентне. Що, з одного боку, є черговим кроком в реалізації довгострокової політики УЄФА з просування на схід. З іншого боку, служить проявом повної довіри до нашої країни, а також свідоцтвом високого авторитету українського футболу.

Наділивши Україну і Польщу правом проведення фінального турніру Євро-2012, УЄФА разом з Федерацією футболу України і Польським футбольним союзом потурбувалася тим, щоб жителі обох країн могли отримувати достовірну інформацію про хід підготовки до чемпіонату з перших вуст на рідній мові. І, зрозуміло, UEFA.com надає своїм читачам повний спектр інформації про всі значущі футбольні події на континенті.

Будучи громадянином і патріотом своєї країни, будучи президентом національної федерації футболу і членом Виконкому УЄФА, я з натхненням зустрів цю звістку. Упевнений, це - хай і невеликий, але черговий і дуже важливий внесок в інтеграцію України в європейське співтовариство.

Не говорячи вже про те, що це просто приємна, хороша новина для кожного з мільйонів українських уболівальників.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Поява української версії офіційного сайту УЄФА - явище безпрецедентне" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути