пʼятниця, 12 лютого 2010 08:55

"Дніпропетровськ та Одеса не мають шансів замінити Львів на Євро-2012" - Суркіс

"Дніпропетровськ та Одеса не мають шансів замінити Львів на Євро-2012" - Суркіс

Президент ФФУ Григорій Суркіс заявив, що міста Дніпропетровськ та Одеса не мають жодних шансів замінити Львів на Євро-2012.

Про це керманич українського футболу заявив під час прямої лінії з футбольними вболівальниками.

"Це неможливо. Про це вже сказав Платіні. Говорив про це і Мартін Каллен на засіданні у Варшаві. І навіщо нам сьогодні говорити про заміну, якщо ми вистраждали і фактично вдруге перемогли у праві на паритетних засадах проводити чемпіонат Європи 2012 року. Ми такими питаннями чи, власне, бездіяльністю можемо завдати непоправної шкоди турніру", - заявив Суркіс.

"Мішель Платіні на прес-конференції перед жеребкуванням відбірного турніру Євро-2012 висловив захоплення підготовкою України та Польщі. Мабуть, він знає, про що говорить. Знає, що у підсумку, в Україні можливо створити таку сцену, куди УЄФА привезе свій продукт. І цей продукт отримає найвище схвалення серед тих людей, які приїдуть в нашу країну", - підкреслив Григорій Михайлович.

"Давайте далі будемо працювати над тим, щоб вдосконалення інфраструктури в кожному з міст, покликаних приймати турнір, відповідало стандарту і знаку якості", - підсумував Суркіс.

За матеріалами ТСН, Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпропетровськ та Одеса не мають шансів замінити Львів на Євро-2012" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути