вівторок, 09 лютого 2010 12:46

Донецьк відстає від плану підготовки до Євро-2012 на 2-3 місяці

Донецьк відстає від плану підготовки до Євро-2012 на 2-3 місяці

Необхідність коригування графіків підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року виникла в Донецьку в зв"язку з недостатнім фінансуванням у 2009 році, повідомив Донецький міський голова Олександр Лук"янченко на прес-конференції у вівторок.

"Зараз відділ, який займається підготовкою до Євро, закінчує коректування державної програми Євро-2012 з урахуванням всього того недофінансування, яке було за підсумками минулого фінансового року. Необхідно коректувати графіки, тому що сьогодні є відставання по багатьох об"єктах Євро-2012", - сказав Лук"янченко.

Так, у міжнародного аеропорту "Донецьк" є проблеми з комплектацією обладнання злітно-посадочної смуги і комплексом нового терміналу.

"Всі ці відставання пов"язані тільки з фінансуванням. І сьогодні ще є повна можливість при нормальному фінансуванні наздогнати допущені відставання. Є відставання два місяці, до трьох місяців", - сказав мер.

За його словами, поки міська влада не знайшли взаєморозуміння з власником готелю "Україна", тому на даний момент не визначені терміни початку та закінчення реконструкції готелю.

"З усіх інших об"єктів вносяться корективи та доповнення до державної програми підготовки до Євро-2012 на 2010 рік. І тепер вже частина об"єктів перейде на 2011 рік", - зазначив Лук"янченко.

Президент УЄФА Мішеля Платіні збирався під час свого візиту в Донецьк 4-5 лютого оцінити підготовку до Євро-2012 аеропортного комплексу та відвідати стадіон "Донбас Арена". Візит був відкладений через несприятливі погодні умови на невизначений час.

Виконком Європейського союзу футбольних асоціацій (УЄФА) 11 грудня остаточно затвердив Харків, Львів та Донецьк як господарів Євро-2012.

РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Донецьк відстає від плану підготовки до Євро-2012 на 2-3 місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути