неділя, 07 лютого 2010 15:59

"Вибори позитивно вплинуть на підготовку Євро-2012" - Васюник

"Вибори позитивно вплинуть на підготовку Євро-2012" - Васюник

Результати президентських виборів не матимуть негативного впливу на процеси європейської інтеграції України та реалізацію наймасштабнішого за весь період незалежності України проекту - проведення Євро-2012.

Про це повідомив віце-прем"єр-міністр українського уряду Іван Васюник.

"Вибори позитивно вплинуть на підготовку до Євро-2012, оскільки спаде передвиборча напруга. Усі політичні сили в Україні розуміють, що пріоритетом N 1 в Україні є Євро-2012",- заявив Васюник.

Він висловив переконання, що "незважаючи на кризові часи, в Україні не буде опозиції проекту Євро-2012".

На думку українського урядовця, сьогоднішнє жеребкування відбірного турніру є демонстрацією скептикам чемпіонату спроможності нашої держави належним чином підготуватися до чемпіонату.

"Cимволічним є те, що у важкий 2009-й рік керівництво держави й влада чотирьох міст виконали свої зобов"язання перед УЄФА вчасно. Головне - якісно підготувати усі ключові об"єкти до Євро-2012", - наголосив Васюник.

Урядовець звернув також увагу на те, що в 2010-2011 роках потрібно буде брати до уваги фактор часу, оскільки терміни підготовки до турніру розписані по днях і тижнях. "Затримка проекту на тиждень-два може мати негативні наслідки", - зазначив віце-прем"єр.

Він висловив переконання, що фінансування підготовки України до фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року й надалі здійснюватиметься належним чином.

Укрінформ

Зараз ви читаєте новину «"Вибори позитивно вплинуть на підготовку Євро-2012" - Васюник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути