Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2009 17:33

"Повернуся в "Ліверпуль" - Воронін

"Повернуся в "Ліверпуль" - Воронін
Український нападник "Герти" Андрій Воронін в інтерв"ю одній з найвідоміших газет Німеччини повідомив, що після закінчення сезону повернеться до "Ліверпуля".

Нагадаємо, що контракт форварда з мерсисайдцями дійсний до 2011-го року, а за "Герту" Воронін виступав на правах оренди. Червоні були готові продати гравця, але у керівництва німецького клубу, схоже, не знайшлося достатньо коштів.

"Я вже замовив квитки до Англії", - говорить Воронін. "З берлінської квартири з"їжджаю через півтора місяці - якраз закінчиться термін оренди. Дуже шкода, що клуби не домовилися - мені було добре в "Герті". "Ліверпуль" просив за мене не так вже й багато, пішов назустріч німецькому клубу, але навіть цю суму "Герта" не змогла заплатити. Що ж, на дворі фінансова криза - я все розумію".


Довідка від Gazeta.ua:

Андрі́й Ві́кторович Воро́нін (народ. 21 липня 1979, Одеса) — український футболіст. Нападник. Виступає за "Герту" (Берлін) і збірну України. Виступав за "Баєр" (Леверкузен), "Боруссію" (Менхенгладбах), "Майнц", "Кельн" і "Ліверпуль".

5 жовтня в складі проти свого колишнього клубу "Баєра" Андрій Воронін забив свій перший гол за "Герту". 14 лютого наступного року він оформив свій перший дубль за "Герту" у ворота мюнхенської "Баварії". А через 2 матчі оформив і хет-трик у ворота "Енерґі".

football.ua, bild.de

Зараз ви читаєте новину «"Повернуся в "Ліверпуль" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути