Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2009 14:37

"Герта" викупить Вороніна, якщо проб"ється в Лігу Чемпіонів

"Герта" викупить Вороніна, якщо проб"ється в Лігу Чемпіонів

Президент "Герти" Вернер Гегенбауер вперше висловився публічно про можливий викуп Андрія Вороніна. За його словами, це питання можна буде розглянути лише в тому випадку, якщо його команда вийде в Лігу чемпіонів.

Річ у тому, що бюджет "Герти" складатиме 72 мільйони євро, якщо команда проб"ється в найпрестижніший євротурнір. Сам тільки факт участі забезпечить "Герті" 17 мільйонів євро. У противному випадку, бюджет складе всього 28 мільйонів євро, і придбання Вороніна (4 мільйони євро викупу у "Ліверпуля" плюс сума особистого контракту) в нього навряд чи впишеться.

Сам же футболіст, який, нагадаємо, зажадав у керівництва берлінського клубу визначитися до кінця березня, поки висловився обережно: "Спершу я хочу зіграти зі своєю збірною на "Вемблі", потім повернутися до Берліна на матч з дортмундськой "Борусією". А там подивимося", - наводить слова Вороніна Transfer Market Web.

Довідка gazeta.ua

Андрій Вікторович Воронін (нар. 21 липня 1979, Одеса, УРСР) - український футболіст, нападаючий берлінської "Герти" і національною збірною України. Вихованець одеського "Чорноморця", з 1995 року живе у Німеччині і виступає за місцеві клуби. У сезоні 2002/03 Воронін став найкращим бомбардиром Другої Бундесліги.

1 вересня 2008 року Андрій відправився в оренду на рік в берлінську "Герту". 5 жовтня в матчі проти свого колишнього клубу "Байєра" Андрій Воронін забив свій перший гол за "Герту" .14 лютого 2009 року він оформив свій перший дубль за "Герту" у ворота мюнхенської "Баварії". А через 2 матчі оформив і хет-трик у ворота "Енергі".

За матеріалами terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «"Герта" викупить Вороніна, якщо проб"ється в Лігу Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути