Ексклюзиви
понеділок, 13 квітня 2009 15:40

Воронін отримав особливу червону картку

Воронін отримав особливу червону картку

"Герта" Андрія Вороніна не витримала випробування лідерством і програла вже в третьому матчі поспіль. Стільки ж матчів не забиває український нападаючий "Герти". Цього разу в матчі проти "Ганновера" Андрій навіть виклопотав червону картку. Причому за хвилину до закінчення матчу! І це перше пряме вилучення в клубній кар"єрі українця!

За дві жовті він вже залишав поле: восени 2004 року Воронін у складі "Байєра" програв в Києві "Динамо" в груповому турнірі ЛЧ, вийшовши на заміну в другому таймі встиг заробити два попередження за вісім хвилин до фінального свистка. А відразу червону Андрію показали вперше за 278 матчів, які він відіграв в чемпіонатах Німеччини і Англії.

Воронін вибачився перед уболівальниками за червону картку.

"Я зірвався і я шкодую про свій вчинок", - сказав Воронін. "Це була велика дурість. Розчарування ще більше від того, що програли вже третю гру поспіль. Але я не повинен був дозволяти собі таку поведінку".

Ця червона картка стала 1000-ою в Бундеслізі. Відразу після матчу наш форвард вибачився перед арбітром. "Відразу після гри я підійшов до арбітра матчу і вибачився", - додав Воронін.

Стало відомо, що Вороніна дискваліфікували на три матчі чемпіонату Німеччини. Тепер форвард не зможе допомогти своїй команді в матчах з "Вердером", "Хоффенхаймом" і "Гамбургом".

За матеріалами ЛІГА.net, segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «Воронін отримав особливу червону картку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути