Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2007 10:28

"Порту" не змінюватиме тактику на повторний матч з "Челсі"

Після матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Порту" та "Челсі" (1:1) тренери обох команд на традиційних прес-конференціях відповіли на питання журналістів. Наставник португальського клуба Жезуалду Феррейра заявив, що у Лондон його команда поїде за перемогою, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Це був напружений і рівний поєдинок, який можна занести нам в актив. У першому таймі ми виглядали кращими - добре провели стартовий відрізок, забили гол і контролювали хід гри. Вирішальним виявився вихід на полі Арьєна Роббена. Він відразу проявив свою високу індивідуальну майстерність і створив у відповідь гол "Челсі", - говорить головний тренер "Порту" Жезуалду Феррейра. - Другий тайм ми теж почали непогано, проте така гра була пов"язана з певною часткою ризику, оскільки у гостей був дуже великий простір в центрі поля. Футболісти суперника досвідченіші за нас, а нам деколи не вдавалося справитися з хвилюванням. Думаю, нічийний результат справедливий. Та все ж вважаю, наш сьомий матч в поточному розіграші Ліги чемпіонів показав, що ми здатні обіграти лондонців навіть в гостях. Ми дотримуватимемося такої ж тактики, тому що грати інакше просто не вміємо. Ми відправимося в столицю Англії з думками про вихід в чвертьфінал.

Зараз ви читаєте новину «"Порту" не змінюватиме тактику на повторний матч з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути