неділя, 25 квітня 2010 12:49

"Помилкове рішення арбітра зіпсувало гру" - Газзаєв

"Помилкове рішення арбітра зіпсувало гру" - Газзаєв

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв після поразки від "Карпат" (0:1) в 27-му турі чемпіонату України заявив, що на результат зустрічі вплинув не призначений в першому таймі пенальті, і розповів про травму Андрія Шевченка.

"Вийшов дуже цікавий матч. Відзначу повні трибуни і прекрасне поле - напевно, краще, на якому нам доводилося грати в цьому сезоні. Гра була відповідальною як для однієї, так і для іншої команди.

Мені здається, в першому таймі суддя прийняв помилкове рішення, і гра зіпсувалася. Переглянув цей епізод, торкання мало місце, воротар навіть не доторкнувся до м"яча. Навіть якщо воротар не грає рукою, а гравець у нього просто врізається - це пенальті.

Перший тайм ми почали добре, у нас були прекрасні моменти, які могли реалізувати, але, на жаль, цього не зробили. У таких матчах реалізація необхідна. На стадіон прийшло 30 тисяч глядачів, і навіть якщо б "Карпати" не хотіли, їх би народ погнав вперед. Але, на мій погляд, помилкове рішення арбітра зіграло свою роль. У тому моменті, швидше за все, був фол останньої надії. Але не будемо міркувати, що б могло бути. Результат на табло.

Шевченко травмований, як і Нінкович з Хачеріді. Ми думали, Андрій буде готовий вже до матчу з "Карпатами", але цього не сталося. Сподіваємося, до наступної гри або до зустрічі з "Шахтарем" він буде в строю", - наводить слова Газзаєва офіційний сайт клубу.

За матеріалами ФК "Динамо", Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Помилкове рішення арбітра зіпсувало гру" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути