неділя, 25 квітня 2010 10:25

"Динамо" в меншості програло "Карпатам"

"Динамо" в меншості програло "Карпатам"

Команда Олега Кононова здобула перемогу над чемпіоном України - 1:0. "Динамо" зазнало другої поразки в чемпіонаті і поставило під велике питання збереження чемпіонського титулу.

У весняній частині чемпіонату "Карпатам", які завжди славилися непоступливістю в матчах з лідерами, довелося зустрічатися з обома грандами - "Шахтарем" і "Динамо" - як раз вдома. "Гірники" з величезними зусиллями взяли три очки на "Україні". Повторити їх подвиг динамівцям не вдалося.

Вже в першому таймі Валерій Газзаєв зважився на заміну: замість Гіоане на полі з"явився молодий, завзятий Зозуля. На жаль для наставника гостей, в цій грі Роман не зумів направити свою енергію та вміння в потрібне русло. Швидко отримавши перший "гірчичник", Зозуля через пару хвилин впав у штрафному майданчику "Карпат". Зіткнення з воротарем, безумовно, було, але як чітко розібрався арбітр Віктор Швецов, падати форвард почав набагато раніше - отже, ще одна картка, і - "Динамо" в меншості.

У другій половині зустрічі львів"яни, яких підганяли трибуни, стали все сміливіше атакувати. Фланги "Динамо", які почали тріщати по швам, дали про себе знати. Кожанов з правого флангу віддав в центр, Батіста обробив м"яч і, хоч його і намагався накрити Юссуф, точно пробив у ближній кут - 1:0!

У гостей почали здавати нерви, і все ж таки поступово динамівці заспокоїлися. Не сказати, що "Динамо" створило багато моментів, але, принаймні, Юссуф, яких пробивав з декількох метрів, цілком міг зрівняти рахунок. Досить небезпечними були стандарти "Динамо".

"Карпати" здобули заслужену перемогу і в черговий раз довели, що готові до повернення в Європу.

Чемпіонат України

Прем"єр-ліга

27-й тур

"Карпати" - "Динамо" - 1:0

Гол: Батіста (62).

"Карпати": Тлумак, Петрівський, Мілошевіч, Тубіч, Ощипко, Худоб"як, Кополовець (Гурулі, 67), Ткачук (Мартинюк, 90 +1), Годвін, Батіста, Кожанов (Габовда, 90 +4).

"Динамо": Шовковський, Бетао, Михалик, Данило, Вукоєвич, Гіоане (Зозуля, 32), Юссуф, Р. Єрьоменко (Гармаш, 76), Маграо, Мілевський, Ярмоленко (Несмачний, 67).

Вилучення: Зозуля (39).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" в меншості програло "Карпатам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути