четвер, 27 січня 2011 09:08

"Після повернення в Київ внесемо корективи в список" — Сьомін

"Після повернення в Київ внесемо корективи в список" — Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін залишився задоволений грою своєї команді у матчі зі збірною клубів Ізраїлю лише в перші 60 хвилин гри.

"Гарний матч, гарний суперник. Нам саме зараз такі ігри й потрібні. Як і в попередньому двобої, є різниця в грі першої групи гравців, так її назвемо, і другої",- говорить наставник "Динамо".

Тренера влаштувала якість лише певного етапу гри.

"Грою в перші 60 хвилин я залишився задоволений. Єдине - підвела реалізація моментів у завершальній стадії. Дії другої групи гравців поки змушують бажати кращого, з ними доведеться багато працювати. Після повернення в Київ внесемо корективи в список. Хтось поїде готуватися до матчу з "Бешикташем", а хтось залишиться в Києві.

Матчі на зборі в Ізраїлі для нас дуже корисні, це певний тест для кожного гравця. Суперник добре виконував стандартні положення, особливо №11 (автор дубля Бузагло - прим.). Над цим нам потрібно працювати", - цитує тренера офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, в третьому тренувальному матчі на зборі в Ізраїлі київське "Динамо" поступилося національній збірній цієї країни з рахунком 2:3.

За матеріалами Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «"Після повернення в Київ внесемо корективи в список" — Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути