Ексклюзиви
пʼятниця, 21 січня 2011 18:46

"Динамо" розгромило клуб ізраїльської другої ліги

"Динамо" розгромило клуб ізраїльської другої ліги

Київське "Динамо" сьогодні провело перший матч на тренувальному зборі в Ізраїлі. Суперником команди Юрія Сьоміна став місцевий клуб Другої ліги "Бней Ейлат", який віце-чемпіони України обіграли з рахунком 4:0.

"Динамо" повело в рахунку на 14-й хвилині після точного удару Андрія Яромленка, який завершив ефектну комбінацію у виконанні Данило і Артема Мілевського. Через пару хвилин удар Мілоша Нінковича прийняла на себе поперечина, а Роман Єрьоменко пробив поруч зі штангою. На 34-й хвилині динамівці втілили таки свою перевагу у другий гол - Єрьоменко промчав по флангу, увійшов у штрафну і віддав на Андрія Шевченка, який у дотик переправив м'яч у сітку.

У другому таймі Сьомін повністю змінив склад "Динамо", але малюнок гри не змінився. На 53-й хвилині Андре реалізував вихід один на один, забивши третій м'яч у цій зустрічі. Через п'ять хвилин Андре міг оформити дубль, але завозився з м'ячем і не зміг переграти голкіпера.

У середині тайму ледь не відзначився Тіберіу Гіоане, що пробивав зі штрафного, але за ізраїльтян знов зіграла поперечина. Потім Олег Гусєв рикошетом від захисника пробив у штангу. І все ж за дві хвилини до кінця гри динамівці забили в четвертий раз - Гусєв в дотик замкнув флангову передачу.

"Динамо" - "Бней Ейлат" 4:0

"Динамо" (перший тайм): Шовковський, Попов, Юссуф, Михалик, Данило, Вукоєвич, Нінкович, Шевченко, Єрьоменко, Ярмоленко, Мілевський

"Динамо" (другий тайм): Коваль, Несмачний, Хачеріді, Алмейда, Бетао, Гіоане, Гармаш, Зозуля, Гусєв, Андре, Кравець

Голи: Ярмоленко, 14, Шевченко, 34, Андре, 53, Гусєв, 88

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розгромило клуб ізраїльської другої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути