Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 16:37

"Динамо" та віце-чемпіон Ізраїлю забили на двох чотири м'ячі

"Динамо" та віце-чемпіон Ізраїлю забили на двох чотири м'ячі

Київське "Динамо" сьогодні провело другий товариський матч на тренувальному зборі в Ізраїлі. Команда Юрія Сьоміна зіграла внічию 2:2 з місцевим віце-чемпіоном "Маккабі" з Хайфи.

Динамівці розпочали без розгойдування і вже до 8-ї хвилини вели в рахунку 2:0. Спочатку автоголом відзначився захисник ізраїльської команди, який хотів перешкодити пробити по воротах Андрію Ярмоленку. Втім, організатори все ж записали м'яч на українця. А в наступній атаці після серії рикошетів Ярмоленко опинився сам на сам з голкіпером і забив другий м'яч.

Ближче до середини тайму ізраїльтяни пожвавилися і пару разів небезпечно загрожували воротам Олександра Шовковського. Спершу Азулай пробив головою з кута воротарського, але м'яч пройшов поруч зі штангою, а потім він бив низом метрів з 15-ти і тут вже виручив наш голкіпер. На 31-й хвилині "Маккабі" відіграв один м.яч - Хемед завдав сильного удару низом, який Шовковський парирував, але першим на добиванні виявився Двалішвілі. Відзначимо, що в першому таймі через травму залишив поле Нінкович, ступінь пошкодження півзахисника "Динамо" поки невідома.

У перерві Сьомін повністю поміняв склад команди. У другому таймі обидві команди спочатку діяли не так активно і більше заважали грати супернику, ніж самі створювали моменти. Лише ближче до середини тайму у динамівців вийшло загострити гру. Спочатку Гармаш накрутив суперника біля кутового прапорця і віддав на Андре, але бразилець не влучив у ворота з декількох метрів. Потім пробивав Кравець, але удар вийшов прямо по центру воріт і голкіпер м'яч забрав.

Гравці "Маккабі" не стали відсиджуватися в обороні і провели декілька хороших атак, одна з яких завершилася голом. Гармаш втратив м'яч на чужій половині поля, після чого ізраїльтяни організували швидку контратаку, яку точним ударом завершив Зехаві. У результаті матч так і завершився бойовою нічиєю.

"Динамо" - "Маккабі" (Хайфа) 2:2

"Динамо" (перший тайм): Шовковський, Данило, Михалик, Юссуф, Попов, Вукоєвич, Єрьоменко, Нінкович (Зозуля, 29), Ярмоленко, Шевченко, Мілевський

"Динамо" (другий тайм): Коваль, Бетао, Хачеріді, Несмачний, Маграо, Гармаш, Гіоане, Гусєв, Зозуля, Кравець, Андре

Голи: Ярмоленко 7, 8 - Двалішвілі 31, Зехаві 76

Нагадаємо, в першому спарингу динамівці розгромили команду "Бней Ейлат", що виступає в другому дивізіоні ізраїльському, з рахунком 4:0.

"Динамо" на зборі проведе ще три контрольні поєдинки - з національною збірною Ізраїлю і двічі з російським ФК "Нижній Новгород".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" та віце-чемпіон Ізраїлю забили на двох чотири м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути