понеділок, 22 червня 2009 10:46

"Піттсбург" не хоче піднімати Федотенку зарплатню

"Піттсбург" не хоче піднімати Федотенку зарплатню

Відсвяткувавши виграш Кубка Стенлі, керівництво "Піттсбурга" взялося за справи насущні. Почалися переговори з хокеїстами з приводу контрактів на новий сезон.

Ще навесні керівництво клубу говорило, що спробує втримати в "Піттсбурзі" українського форварда Руслана Федотенка. Але робить для цього дуже мало. За повідомленнями канадських ЗМІ, Руслан вимагає контракт на три роки. А клуб готовий підписати тільки річну угоду.

При цьому "Пінгвіни" і не думають підвищувати зарплату українцеві. А вона цього сезону у Федотенко була $2,25 млн. На наше питання: Чи "готовий Руслан продовжити контракт з "Піттсбургом" при такій же зарплаті?", він сказав, що думатиме.

У НХЛ Руслан Федотенко грає вісім сезонів, змінив чотири команди - виступав за "Філадельфію", "Тампу-Бей", "Айлендерс" і "Піттсбург". Виграв два Кубки Стенлі - з "Тампою" (2004) і "Піттсбургом" (2009). Цього сезону у "регулярці" за "Пінгвінів" зіграв 65 матчів - 16 шайб, 23 передачі, у плей-офф - 24 гри, 7 шайб і 7 передач.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Піттсбург" не хоче піднімати Федотенку зарплатню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути