неділя, 14 червня 2009 16:43

Федотенко про перемогу у розіграші Кубка Стенлі

Федотенко про перемогу у розіграші Кубка Стенлі

Форвард "Піттсбурга" українець Руслан Федотенко вважає, що у вирішальному матчі фіналу Кубка Стенлі "Детройт" не зміг справитися з психологічним тиском.

"Думаю, саме у нас була перевага в сьомій грі, хоча це була гра на виїзді. Тиск на "детройт" був більший. Адже всі навколо говорили про їх вдалу статистику домашніх матчів, і що у них є перевага. Суперники відчували себе зобов"язаними перемогти. Але ми приїхали туди і виконали свою роботу на "відмінно".

Нагадаємо, У сьомому матчі фіналу Кубка Стенлі "Піттсбург" здобув першу в серії виїзну перемогу над "Детройтом" - 2:1 і став володарем найціннішого трофея в історії світового хокею. "Пінгвіни" стали триразовими володарями Кубка Стенлі (раніше перемагали в 1991 і 1992 роках).

Вихованець київського "Сокола", а тепер гравець "Піттсбург Пінгвінс" Руслан Федотенко вдруге в своїй спортивній кар"єрі виграв легендарний хокейний трофей.

У 2004 році український форвард "Тампа Бей" у вирішальному матчі фінальної серії плей-офф забив два голи у ворота "Калгарі" і приніс своїй команді перший Кубок Стенлі в історії.

За матеріалами Турнір, НХЛ

Зараз ви читаєте новину «Федотенко про перемогу у розіграші Кубка Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути