неділя, 28 березня 2010 14:19

"Перед словенцями спатиму на снодійних" - Годинюк

"Перед словенцями спатиму на снодійних" - Годинюк

У суботу, 27 березня, юніорська збірна України (U-18) обіграла австралійських однолітків на "домашньому" чемпіонаті світу з хокею (Дивізіон ІІ, група Б). Господарі закинули супернику три шайби.

Відразу після матчу старший тренер збірної України Олександр Годинюк поговорив з командою.

"Ми влаштували короткий розбір гри, тих помилок, які були допущені в матчі. У розмові з гравцями ми намагалися розібратися, чому все так склалося у поєдинку з австралійцями.

Не було чіткого виконання ігрового завдання і слабка реалізація гольових моментів. Грали сумбурно, було багато індивідуальних дій. Напевно, це найгірша гра українців на турнірі. Австралійці дали нам серйозний бій.

За чотири зіграні матчі за п"ятибальною системою поставив би команді чотири, або чотири з мінусом. Хлопці не до кінця виконують завдання, трохи губляться. Можливо на них тиснуть трибуни.

Шайб мало бути не три, а 12-15, але рівень реалізації був дуже низьким. Наші хокеїсти не закидали у порожні ворота, потрапляли воротарю суперника у щитки, живіт. Реалізація була найгірша за весь турнір і, мабуть, весь сезон.

До словенців ми готувались починаючи з самого початку турніру. Тренування були спрямовані саме на підготовку до матчу проти збірної Словенії.

Як буду спати перед вирішальним матчем? На снодійних. Чи не сниться хокей? Всяке буває, інколи сниться моя власна гра. Бажання самому вийти на лід завжди є."

Після матчу австралійці по черзі тиснули руку наставнику українців.

"У нас так не заведено. Це здивувало і потішило. Вперше у мої практиці команда суперника вітає тренера. Австралія здивувала. Хокеїсти грали як одна команда. Мабуть, це найкраща їхня гра на турнірі".

Нагадаємо, сьогодні о 19:00 українці і словенці розіграють путівку на підвищення у класі. Матч пройде у броварському "Терміналі". Перший національний покаже гру у запису о 21:40.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Перед словенцями спатиму на снодійних" - Годинюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути