неділя, 28 березня 2010 13:02

ЧС з хокею (U-18). Збірна України закинула Австралії три шайби

ЧС з хокею (U-18). Збірна України закинула Австралії три шайби

Юніорська збірна України (U-18) не без труднощів обіграла австралійських однолітків на "домашньому" чемпіонаті світу з хокею. Підопічні Олександра Годинюка закинули супернику лише три шайби, дві з яких в третьому періоді.

"Австралія – не зимова країна. У нас популярні літні види спорту, - каже батько одного з хокеїстів, - Разом з іншими батьками я приїхав підтримати свого сина. Дивно, що ми пропустили тільки три шайби. Мабуть, українці нас трохи недооцінили. Думаю, у перший дивізіон вийде збірна Словенії, команда показує цікавий хокей і реалізовує всі моменти. Українці теж молодці, але словенці сильніші."

Містер Райан фотографує свого сина Джайдена (грає на позиції нападника). Чоловік вдягнений у хокейку збірної Австралії. Інші батьки сидять на трибуні з прапорами своєї країни і голосно підтримують команду.

Після фінального свистка звучить гімн України. Австралійці виглядають задоволеними результатом. Вся команда по черзі тисне руку наставнику українців. Годинюк відразу після матчу влаштовує розбір польотів своїм хокеїстам.

"Дорога в Україну зайняла 29 годин. Це було важко, але ми раді, що граємо тут, - розповідає наставник австралійців канадець П"єр Мартін, - Думаю це не найкращий наш матч на турнірі. Нас ще чекає гра проти збірної Бельгії. У команди не було конкретного завдання, ми просто набираємося досвіду. І Україна, і Словенія гідні грати у першому дивізіоні. Прогнозу робити не буду, скажу лише, що господарям можуть допомогти рідні стіни."

Сьогодні о 19:00 українці і словенці розіграють путівку на підвищення у класі. Матч пройде у броварському "Терміналі". Перший національний покаже гру у запису о 21:40.

Іспанія - Бельгія 5:1 (1:1, 2:0, 2:0)

Нідерланди - Словенія 1:14 (0:5, 1:4, 0:5)

Австралія - Україна 0:3 (0:1, 0:0, 0:2)

Турнірне становище: Словенія, Україна - 12 (4), Нідерланди, Іспанія - 6 (4), Австралія, Бельгія - 0 (4)

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «ЧС з хокею (U-18). Збірна України закинула Австралії три шайби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути