пʼятниця, 26 березня 2010 17:44

"Гра проти збірної Іспанії змушує задуматися" - Годинюк

"Гра проти збірної Іспанії змушує задуматися" - Годинюк

Юніорська збірна України розгромила третього суперника на "домашньому" чемпіонаті світу з хокею (Дивізіон ІІ, група Б). У четвер, 25 березня, українці обіграли іспанських однолітків з рахунком 7:1.

Піренейці – перша команда, яка змогла "розмочити" ворота господарів. Два попередні матчі українці відіграли із "сухим" рахунком.

Після гри старший тренер збірної України Олександр Годинюк розповів про...

...матч з Іспанією

"Гра команди проти збірної Іспанії змушує задуматися. Якщо матчем з голландцями ми були практично задоволені, то цей поєдинок не дотягує до встановленої планки.

Втоми не має і не може бути. Можливо десь недооцінили суперника, адже Іспанія не зовсім хокейна країна. Ми попереджали хлопців, що буде важко, адже іспанці мобільніші за голландців. Видно географічне розташування Іспанії зіграло негативну роль у цій грі.

Іспанці нав"язали жорстку, силову гру, тому матч вийшов найважчим з усіх зіграних нами поєдинків на турнірі, беручи до уваги ігри проти Бельгії і Нідерландів.

Іспанці активно рухалися. У них непоганий тренерський колектив зі Швеції, який знає як налаштувати команду на гру. Вони знають, яку тактику обирати на гру. Іспанія зіграла дуже грамотно, мені сподобалась їхня гра."

...забивних словенців

"Мене не турбують результати збірної Словенії (Словенія – Бельгія – 19:0, Словенія – Австралія – 19:0). Змушує задуматися якість реалізації гольових моментів, мобільність команди і дисципліна. Будемо готуватися до матчу проти словенців зі всією відповідальністю."

...реалізацію більшості

"Вона залишає бажати кращого, ми працюємо над цим на кожному тренуванню. Сподіваюсь у матчі проти Австралії і, звичайно, Словенії команда покаже краще виконання."

...першу пропущену шайбу українцями на турнірі

"Коли-небудь шайба залетить у ворота і не має значення буде це "дурачок" (випадкова шайба) чи заслужений гол. Стараємось пропускати якомога менше. Мене не дуже засмучує шайба від іспанців. Більше турбує той факт, що захисники і нападники, які знаходились на льоду не виконали ті вимоги, які мали виконати у даному епізоді. Зробимо команді невеличку догану, розберемося у причинах."

...командний дух

"Ми дуже довго працювали над тим, щоб у нас була не збірна індивідуальностей, а колектив, який допомагає один одному, хвилюється один за одного і де слово "команда" ставиться найвище."

Наступний матч українці проведуть у суботу, 27 березня, проти одного з аутсайдерів турніру збірної Австралії.

У неділю, 28 березня відбудеться вирішальна гра між командою України та іншим лідером чемпіонату збірною Словенії. Переможець отримає путівку у перший дивізіон світового хокею.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Гра проти збірної Іспанії змушує задуматися" - Годинюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути