Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 12:28

ЧС з хокею (U-18). Збірна України розгромила "темну конячку" турніру

ЧС з хокею (U-18). Збірна України розгромила "темну конячку" турніру

Юніорська збірна України виграла другий матч на домашньому чемпіонаті світу з хокею (Дивізіон ІІ, група В). У середу, 24 березня, господарі льоду зняли скальп з команди Нідерландів. Матч закінчився з рахунком 7:0 (1:0, 3:0, 3:0).

"Гра вийшла важкою. Команда Нідерландів провела дуже гідний поєдинок проти нас, - прокоментував результат матчу старший тренер збірної України Олександр Годинюк. - У першому періоді гра була абсолютно рівною, було дуже багато вилучень в обох командах. Після забитої шайби, ми почали поступово нарощувати перевагу. Хлопці добре зіграли в атаці, проявили самовіддачу і виконали ігрове завдання на поєдинок. Ми гідно перемогли сильного суперника."

У вівторок головний суперник українців за путівку у перший дивізіон збірна Словенії закинула бельгійцям 19 шайб.

"Цей результат нас не лякає. Він показує, що команда вміє реалізовувати свої гольові моменти. Ми не будемо рахувати хто скільки шайб закинув, а гратимемо у свою гру. Думаю, це принесе свої плоди.

На матч проти Словенії, у нас буде особлива підготовка. Це дуже солідна і швидкісна команда. Гра буде дуже важкою (28 березня)."

"Суддя судив дуже строго, але справедливо. Всі зароблені нашою командою штрафні хвилини були "по ділу". Ми звертали увагу гравців на це, але у хлопців був мандраж перед матчем. Думаю, вилучення це результат тієї нервозності. Після перших ігор всі знали силу Нідерландів."

"Команда налаштувалась на сильного суперника, було завдання грати дуже активно. Кожен пройнявся цією думкою і команда зіграла дуже добре."

"Тренеру завжди хочеться, щоб команда не пропускала у свої ворота. Думаю, два "сухі" матчі це непоганий початок, але вся боротьба ще попереду."

"Які поради дав мені Майк Крушельницькі (чотириразовий володар Кубка Стенлі)? Це секрет. Кожна гра в турнірі має значення і кожна може стати вирішальною. Частково ми ними користуємося."

Наступний поєдинок збірна України проведе сьогодні, 25 березня, о 20:00 проти Іспанії. Матчі турніру проходять у броварському "Терміналі". Ігри української команди у записі у день гри показує Перший національний.

Турнірне становище: Словенія, Україна - 6 (2), Нідерланди, Іспанія - 3 (2), Австралія, Бельгія - 0 (2)

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «ЧС з хокею (U-18). Збірна України розгромила "темну конячку" турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути